Brainstorm

Hejhej. Här sitter jag igen med noll roliga saker att blogga om. Eller jo, ska på muséeum imorgon och film i skolan. Så kommer bara vara i skolan på morgonen och kolla på film, sen så ska vi till Moderna Muséet. Blir nog rätt så trevligt. Sen efter det så åker jag direkt till Sollentuna, för jag har ju KBT imorgon. Så jag kommer inte att blogga fören sent på kvällen, om jag nu ens kommer att blogga imorgon, jag vet inte. Det får bli en liten överraskning.

Nu ska jag plugga lite. Blog You Later.

One Of The Brightest Stars

Ska snart gå och ducha, sen blir det Big Brother och sen sängen! Ska även kolla igen lite matte, har omprov imorgon... Hatar matte, verkligen! Vill bara spy på det..

Känner mig depp, så jag bloggar mera imorgon. Godnatt.

Angående KBT

Tänkte ta och göra ett inlägg om KBT. Jag tror inte att det är så många som läser min blogg som vet vad det är för något, så jag tänkte bara ta och klistra in en liten del av en text jag hittade på nätet:

KBT står för kognitiv beteendeterapi och är en psykoterapeutisk behandlingsmetod som har sina rötter i både kognitiv terapi och beteendeterapi.
KBT är en aktiv behandlingsform där klient och terapeut gemensamt arbetar med att lösa klientens problemet här och nu.
KBT bygger på modern forskning och är idag den terapiinriktning som har bäst vetenskapligt stöd vad gäller effektiva metoder för rad olika problemområden och diagnoser.
KBT utvecklades ursprungligen som en effektiv behandling av depression och ångest men har idag expanderat till att vara en effektivt verktyg vid förändrings- och utvecklingsarbete i de flesta sammanhang.

Men jag är går alltså i en grupp. Vi är 6 personer. Får inte nämna namnen eftersom dom fleta in vill att andra ska veta att dom går där, och vi har alla kommit överens om att inte prata med andra om dom som går där.

Kommer att gå varje torsdag i 10 veckor nu. Fast jag kommer att missa en gång för då åker vi på klassresa.. Aja.
Allt känns bra där, bra personal och trevligt folk. Så jag har inget emot att gå dit! Kommer nog kännas ganska tom sen utan att gå dit, haha...

Vet inte så mycket mer som jag kan skriva egentligen, men för er som känner mig och ser mig typ varje dag kan ju ta och fråga mig om det om det är så att ni undrar något. Annars så kan man alltid bara lämna en kommentar eller något :)

Funhouse

Hejhej.
Jag är verkligen inte bra på att uppdatera. Men det är inte så kul att sitta och försöka blogga när det tar ungefär 20 minuter för datorn att ladda upp en sida på internet... Hoppas ni förstår mig... LOVAR att det ska bli bättre uppdatering sen, så fort vi har fått ordning på vårat internet...

Har inte hänt något speciellt här, allt har väl varit som vanligt.
Har inget mera att skriva just nu, så jag skriver lite senare istället.

~

Vart jag än tittar, så ser jag dit ansikte. Det är så frustrerande! Jag vill glömma dig. Radera allt ifrån mitt minne. Men det går inte! Och jag förstår verkligen inte varför. Jag vill det så gärna...


Update

Jag vet, jag är väldigt inaktiv, men det är bara för att jag inte har orkat blogga. Men ska försöka komma igång med det igen. Tänkte börja med att skriva lite vad som har hänt/kommer hända nu under veckan:

Måndag: Hände inget speciellt, var väldigt flum. Hade bara sovit 2 timmar så var riktigt trött och skrattade åt allt.
Tisdag: Var på "konsert" med dom som var med i våran skolas lucia kör. Det var bara någon körgrupp som stod och sjöng. Det var helt okej. Man slapp skolan i alla fall! Sen så hade vi engelska prov. Gick hyfsat kändes det som.
Onsdag: Inget speciellt. Hade hörförståelse i engelskan, sen så var allt bara vanligt. Ska snart åka till kyrkan på möte om ett läger jag ska på nästa vecka. Sen så kommer jag stanna kvar och öva lite. Ska sjunga på söndag undet mässan. Inte själv då. Vi ska sjunga Hallelujah, en riktigt fin låt. Jag tror att alla här vet vilken det är.
Torsdag: Ska börja på KBT. Wish me luck! Är ganska så nervös inför det...
Fredag: Ska till judiska muséet. Är inte i skolan på hela dagen. Wiho!
Lördag: Vara med Ida, Emilia och Lova. Ska åka ner och sola ;)
Söndag: Mässa och sjunga.

Så, nu vet ni lite om vad som pågår i mitt liv för tillfället. Kanske bloggar mera när jag kommer hem sen. Eller det beror på när jag kommer hem.

TTYL!

Blääääääääääää

Är inte på blogghumör, och det kanske märks. Men nu när jag inte har något bättre för mig så passar jag på.
Klockan är över 4 och jag kan inte sova. Oj vad ovanligt. Vet inte vad jag ska göra, har jättetråkigt. Vill kolla på film, men orkar inte gå och hämta någon. Om det finns någon som kollar in på min blogg nu, lägg till mig på msn: [email protected]

Hellow

Hej på er!
Har inga planer för dagen, får se om det är någon som har lust att vara social med mig. Annars så blir det väl bara att vara hemma.

Bloggar kanske senare.


Eller...

...Egentligen så orkar jag inte fixa det.. Ska ju ända byta blogg nu snart, så det får vara som det är för tillfället!

Fixar designen

Tänkte bara fixa lite med designen när det gäller att komentera. Hade ingen aning om hur det såg ut fören Patricia och Emilia sa det till mig! Tack hörrni, haha.

I Fell In Love From The Moment We Kissed

Skrev inget igår, men jag var inte på något blogghumör alls. Har inte det nu heller egentligen. Aja.
Tänka bara säga att jag kommer nog byta tillbaka till min gamla blogg! Den är mycket lättare att komma ihåg namnet på, och när jag säger det till folk så ser dom inte ut som frågetecken, haha....

Men jag ska bara göra klart en design och sånt på den innan jag börjar blogga där och sånt. Men jag kommer självklart att säga till här när jag byter och när allt är klart. Så var inte oroliga ;) Haha.


Same Mistake

And once again, I cannot sleep
Walk out the door and up the street
Look at the stars
Look at the stars, falling down
And I wonder where, did I go wrong.


Haunted

Hejhej. Sitter och lyssnar på musik. Försöker komma på något att blogga om. Men det är ganska svårt för tillfället.
Är inte på humör för att blogga egentligen.. Men uppdaterar bara för er skull! Okej, det är inte så många som läser längre men ändå.

Gick hyfsat på nationella idag, gjorde mitt bästa i alla fall. Får se vad betyget blev sen då.
Bloggar senare när jag orkar.

Nationella imorgon!

Är jättenervös inför imorgon! Hoppas bara på att jag kommer att få ett G åt minstånde... För er som inte går i min skola, vilket ämne har ni nationella i imorgon, biologi, fysik eller kemi?
Vi har fysik.. Mitt absoluta hatämne av alla som 3!! Tur man har (y)

Nej nu ska jag sova. Lycka till imorgon allihopa! :*

Yum-Yum!


(Inte världens mest charmigaste bild..)

Sitter och äter lite Ben&Jerry's. Älska! Speciellt den som jag äter nu.
Cocos med kola/karamell bitar i choklad glass, sååå himla god! Måste testas!

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Lyssna på musik antagligen.


God morgon på er

Guten Morgen. Sitter och gör ingenting just nu, ska gå om typ.. en halvtimme. Sen blir det biiiiiio. Längtar faktiskt, för när filmen är över så får jag gå hem och chilla! Åhhhh, så skönt.

Bloggar mera när jag kommer hem, nu ska jag upp och käka frukost.


I'm rocking zebra today!


Shopp

Ska snart gå och lägga mig, men ville bara blogga lite.
Eller egentligen vet jag inte vad jag ska skriva..
Ska på bio imorgon! Ska se Prinsessa... Några säger att den är bra, några säger att den är dålig, så jag vet inte vad jag ska tro. Har inga förväntningar på något sätt. Men slutar i alla fall 11.45 imorgon! Så jäkla niiiice! Har heeela dagen till att bara chilla. Ska även kolla igen lite fysik saker, men sen blir det bara slapp hela dagen. Längtar!

Nu blir det sängen. Godnatt :*


It was needed







Scars

I tear my heart open. I sow myself shut.
My weakness is, that I care to much.
And the scars remind us, that the past is real.
I tear my heart open, just to feel.


Tema Vecka

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har jag, faktiskt! Känns som om det var 100 år sedan jag sov genom hela natten utan att vakna! Jätteskönt.

Ska gå till skolan om ett tag, så jag bloggar lite. Vi har ju tema vecka (eller det är inte så mycket av en vecka, bara tills onsdag) nu. Det är faktiskt roligt med sånt, mest för att man slipper vanligt skolarbete då, haha. + att vi har tema kärlek! Det har alla nior haft, ända sedan.. Jag vet inte hur länge tillbaka! Men det är länge i alla fall :P

Och efter skolan så kommer jag troligtvis att träffa Linnéa (!!). Har saknat henne såååååå jäkla mycket! Kommer bli jättekul att få träffa henne igen.

Nej nu ska jag äta frukost, ha en bra dag sötnosar.


12:08

Hej läsare.

Idag händer inget speciellt, hade tänkt att fixa resten i mitt rum. Eller i alla fall ta bort alla små prydnadssaker som jag inte vill ha kvar. Har planerat att ta bort det jättelänge nu men har inte orkat, haha. Sen så måste jag ta och kolla igen fysikboken till nationella provet i fysik på onsdag! Får hoppas på att det kommer att gå bra.

Bloggar mera när jag har tid.

00:46

Godnatt kära folket. Bloggar imorgon.


~

Mabey, you are going to be the one that saves me?


Feeling A Moment

HejHej.

Sitter och gör ingenting just nu. Eller jo, lyssnar på musik, men det känns som om jag int behöver skriva det längre eftersom det är lite underförstått.
Har inga planer för dagen, hoppas mest på att någon vill vara lite social med mig.

Vad ska ni göra idag då?

~

Varför blir det alltid jag som står ensam kvar i slutet? Det är som i en film. Det finns bara en som överlever, dom andra har försvunnit på vägen. Men nu så är det inte på något bra sätt. Dom andra har gått på dom bra vägarna och kommit ut, medans jag fortfarande irrar runt och har ingen aning om vad som är ut eller in. Allting snurrar. Jag vill bara lägga mig ner och hoppas på det bästa. Bara blunda och sedan se vad som händer. Kanske händer det som jag längtar efter, men inte vågar göra, eller så kommer något helt annat och oväntat.
Just nu så hoppas jag på det första alternativet. Det är det som känns rätt för tillfället.


Depp-mode

Är på ett riktigt depp-mode, så det blir nog sängen snart. Har ingen ork att vara vaken längre.
Om jag inte somnar så kommer det komma upp flera inlägg.


~

Vad hade hänt om det fortfarande hade varit vi? Hade vi kommit så långt som jag hade hoppats? Eller hade du svikit mig på vägen? Det var ju egentligen jag som gjorde allting, men ändå. Du kommer inte ens ihåg mig, medans jag sitter här och tänker på dig. Du finns i mitt minne 24/7. Och jag hade inte ens några riktiga känslor för dig. Eller? Om jag nu inte hade det, då hade jag väl inte suttit och tänkt på dig just nu?
Du gör mig så förvirrad. Och det är så otroligt jobbigt. Det tär verkligen.

Härligt

Åh vad flum det var idag! Haha, men det var riktigt trevligt! Filmen var grymt bra! Vet inte vad jag mera kan skriva förutom att dagen var helt awesome!
Köpte en cardigan också sen medans jag och Ida väntade på skjuts. Kommer bild senare när jag orkar lägga in dom i datorn.

Sitter och lyssnar på musik nu och hoppas på att någon skulle kunna ta och bli lite social med mig! För er som har mig på msn, SKRIV! Har tråkigt..

Breakeven

Godmorgon sötnosar.

Ska snart gå till skolan. Som jag sa igår så ska jag ju på bio idag, så jag vet inte om det blir så mycket mera uppdatering senare. Men jag ska försöka med ett inlägg till innan jag går och lägger mig sen.

Nu ska jag gå och kära frulle. Ha en jätte bra dag allihopa!♥

Godnatt

Kommer försöka slänga upp ett inlägg innan jag går till skolan imorgon, om internet vill det jag vill.
Men annars så kommer det nog inte bli någon uppdatering fören på kvällen. Ska nämligen på bio med Emilia, Ida, A***** och W*****. Kommer bli roligt!

Men ska försöka blogga imorgon.

Nu: Godnatt kära läsare.

Perfect

They say that love is forever, your forever is all that I need.
Please stay as long as you need,
Can't promise that things wont be broken, but I swear that I will never leav.
Please stay forever with me.


Plopp

Haha.

Sitter på skype med A***** just nu, väntar på att Emilia ska komma tillbaka. Ska snart käka bulle! Muuuums.
Sen blir det nog att dejta kudden tidigt idag!

16:18

Hej kära läsare! Jag skulle ha bloggat imorse, men mitt j*vla f*tt sk*t internet ville ju inte fungera! Seriöst! Får fan damp på att det inte fungerar!

Men nu bloggar jag i alla fall. Sitter och försöker lyssna på musik och målar naglarna i väntan på att Emilia ska komma tillbaka till datorn så att vi kan snacka på skype. Har en del grejer att disskutera, haha, nej då.

Blog you later, alligator. Haha, där fick jag till den..! (Nej vad dålig humor jag har..)


Skype

Sitter och snackar med Emilia och A***** på skype. Ruuuuligt!


Ambitions

Nu är jag hemma från skolan. Sitter och dricker te och lyssnar på musik. Mysigt!

Ska till kyrkan på möte idag sen. Ska även fixa klart scrapbooken vi håller på med. Kommer bli riktigt nice!
Bloggar lite mera senare :)


HejHejHej

Ska snart gå till skolan. Kommer bli mys på idrotten idag då vi kommer att ha massage! Hoho, kommer bli så skönt!

Bloggar när jag kommer hem.

Gimmie!





Åhh vad jag längtar efter att få byta stav! Finns så många som jag vill köpa!


Pink Drops



Dom blev inte riktigt som jag hade tänkte mig, men jag gillar dom ändå!
Vad tycker ni?


Fan vad jag hatar mitt internet!

Hade skrivit ett inlägg, men bara för att mitt internetg är cp så raderades allt!!!!! Skitsur! Måste byta skiten NU!

Sitter och lyssnar på musik och ska göra ett par örhängen! Nice huh? Haha. Kommer att fota det sen så att ni kan få se hur dom ser ut!

Sjukt nöjd!


Ni ska bara veta hur nöjd jag är! Blev verkligen lyckat!


Guten Morgen

(Hade skrivit jättemycket oc så lades det inte upp?!)

Skola nu... Vill inte..! Men men..
Ha en bra dag allihopa!

Passar på att blogga

Sitter hemma hos Larisa nu. Hon sitter och räknar matte, så jag passar på att blogga lite. När hon är klar så ska vi ta och fixa våra naglar. Niiiice! Kommer nog inte att blogga när jag kommer hem, men man vet ju aldrig. Kanske kommer upp ett inlägg sen.. ;)

Förlåt, förlåt, förlåt..

Verkligen, förlåt! Har inte varit världens bästa på uppdatering.. Men jag har bara varit upptagen med mitt "lilla projekt". Men nu är jag faktiskt klar! Men tänker inte fota det ännu, måste bara fixa en liten sak till.

Ska snart äta, sen så ska jag över till Larisa. Ska fixa naglarna ;)
Bloggar mera senare♥


If I'm James Dean, You're Audrey Hepburn

Gud vad jag känner min dålig! Har lovar uppdatering men har inte skrivit något... Men mitt internet är alltid så sjukt segt på kvällarna/nätterna. Hata!
Har egentligen inte vettigt att skriva.. Bloggar väl lite senare eller något..?


The Other Side

Sitter och lyssnar på musik. Ska åka in till stan lite senare idag också, måste göra ett litet ärende. Ska försöka få med mig någon också. Det är ju inte kul att gå runt ensam inne i stan, eller hur?

Väntar bara på att mitt hår ska torka, sen blir det av mot stan!

Woopsie

Lovade ju att jag skulle uppdatera bra idag.. Men så blev det ju inte. Kom hem vid kanske.. halv 5 någon gång, sen så började jag med ett litet projekt jag håller på med här hemma. Visar bild på det sen när det är klart! Kommer bli grymt!

Sitter i alla fall och kollar på Big Brother just nu. Lite små roligt så där..

Kommer inte skriva något mer nu, så jag säger godnatt.
Men nu lovar jag, jag ska uppdatera mycket bättre imorgon!

Kisses to you all!

Bangs, Bangs, Bangs!




Love it! Var ganska osäker på om jag skulle klippa lugg, men jag ångrar det inte alls!
Skitsnyggt!


Out Of Control

Jag har verkligen inte uppdterat bra dom 2 senaste dagarna.. Men igår så var det ganska mycket som hände.
Men idag så ska jag uppdatera er lite bättre!

Ska snart åka till centrum, för mamma ska klippa sig så då ska jag ta och dryga runt lite där medans. Ska kolla på skor (y) Älskar skor!
Sen så ska vi bara handla lite sen blir det hemgång.
Kommer snart lägga upp en bild på min nya frisyr! Älskar den!

Dag 30 - En sak jag göra varje dag.

Något som jag gör varje dag.. Hm.. Klär på mig? Haha, nej men.. Jag vet inte.
Jag försöker tänka possetivt. Även om jag är på piss humör (som nu tillexempel) så försöker jag tänka possetivt. Det kanske inte går hela tiden, men jag försöker i alla fall.


Äntligen går det att blogga!

Det var något jätte konstigt med blogg.se igår, det var därför jag inte kunde blogga.. Men nu gör jag det!
Jag skrev ju att jag hade planer för igår, men det blev inte riktigt så. Jag, Emma och pappa skulle ha åkt och bowlat, men det fann inga lediga banor.. Så vi stannade bara hemma istället. Men sen så åkte jag in till stan för att träffa mamma. Vi skulla äta ute och sen gå på bio. Det var jätte mysigt! Kollade på Winter's Bone.
Jag fattade den inte riktigt, men den var bra iallafall! Helt klart något jag kan rekomendera till andra att se! Den var ju Oscar nominerad också! Men jag vet inte om det vann eller något.

Nu ska jag åka och klippa mig! Visar resultatet sen när jag kommer hem.

Ha en bra dag!


Goodbye, Apathy

Säger godnatt nu.
Bloggar mera imorgon om jag hinner, har nämligen planer imorgon. Men ska försöka slänga upp ett inlägg innan jag åker imorgon.


Good Life

OneRepublic - Good Life

Jag tycker att alla borde ta och lyssna på den här låten faktiskt. För den som inte lyssnar missar verkligen något.


Bio!

Taggar mot Kista för att gå på bio. Bloggar senare!


Dag 29 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen

Hm.. Den var svår.
Men det som jag vill få uppleva just nu är äkta kärlek. Det behöver inte vara som ett förhållande, utom bara kärlek mellan vänner. Jag vill bara kunna känna av att det faktiskt finns någon som bryr sig om mig. För just nu känns det inte som om det är någon som bryr sig.
 


RSS 2.0