Hemma..!

Är hemma från Linnéa nu. Hade enormt roligt! Måste verkligen göra om det snart!

Kräftor är ju skitgott! :o Hadde aldrig ätit det förut, hehehehe........

Nej jag orkar egentligen inte blogga just nu, ville bara skriva att jag hade kommit hem. Ha det bra.

Sista inlägget

Det här kommer troligtvis bli det sista inlägget tills på söndag iallafall. Om jag inte tar och skriver något imorgon innnan jag åker.

Är otrligt trött nu, ska snart gå och lägga mig. Sitter och lyssnar på musik just nu också. Hm.. Ehm, jag vet inte. Hahahah! Fan, vad är det jag skriver?!

Äh, godnatt.

Skype!

Haha, nu har jag lärt mig hur skype fungerar. Pratade i drygt en halvtimme med henne :P

Det var bara det jag ville skriva, ha det bra!

Förlåt för den dåliga uppdateringen

Jag har bara inte orkat blogga på morgonen och sen så har jag glömt att blogga när jag kommer hem, haha. Men nu skriver jag iallafall!

Idag så hade vi stafett i skolan och vi blev diskade, haha! Men det var för att vi fuskade, och en kille i min klass sprang över en äng på typ 400 meter, vilket motsvarade typ 2 kilometer som vi egentligen skulle sprungit. Och sen så blev våran mentor typ skit besviken och började gråta inför alla! Hahaha! Hon är så barnslig! Hatar henne...

Aja, imorgon så ska jag få kräftskiva med Linnéa! Det kommer bli jätte roligt! Har ju aldrig varit på kräftskiva förut, haha... :$ Men sen så ska jag sova hemma hos Linnéa, vilket också blir en första gång. Längtar jätte mycket! Måste bara komma på vad man kan ha på sig. Men det ska jag gå igenom sen ikväll, orkar inte göra det just nu. Och om jag har flera outfits som jag inte kan bestämma emellan så får ni hjälpa mig och rösta på eran favorit! Awesome.

Nej nu ska jag sluta innan det blir aldelles för långt. Ha det så bra!

Orkar inte blogga

Det här blir det ända jag skriver idag, orkar inte.

My gosh!

Jag har gjort världens godaste latte! Skriver receptet här nu bara för att ;)


(tagit bilden själv!)

Du börjar med att ta så mycket kaffe som du själv vill ha och häller upp det i din kopp.
Sen så häller du i socker (om du vill) och sen har du i ungefär 1 tesked vaniljsocker.
Sen så tar du och häller upp lite mjölk i ett annat glas och skummar mjölken med en mjölkskummare (haha, kom inte på något bättre namn...)
Sen tar du skummet och "lägger" på lite på toppen och häller sen lite kanel på skummet.

Det blir sjukt gott!

Pissväder

Jag är arg. Jag hatar vädret. Jag hatar dom jävla asfaltsbyggarna eller vad fan man nu kallar dom. Jag var fan tvungen att ta värsta omvägen hem i spöregn pga dom!! :@

Aja, nog klagat. Håller på att göra kaffe just nu, blev så himla sugen. Och jag ska inte träna idag, mår inte bra och har ont i höften. Vi har nog ingen tränare idag heller tror jag? Aja, ska åka ner och kolla på iallafall.

Nu ska jag ta mitt kaffe och kolla på film eller något<3

Skola nu

Ska alldeles snart gå till skolan, ska bara överföra lite fler låtar till min mobil ;)

Men jag tar och bloggar mera sen när jag kommer hem, ha en bra dag! :*

Lunch

Det blev inget inlägg imorse för datorn krånglade. Men tar och skriver ett nu istället!

Sitter och äter "lunch" just nu, för jag åt ingen i skolan. Vi har bara äcklig mat i skolan! Det är typ ingen som äter av den.. :s Och sen om vi inte äter upp den maten så får vi det typ igen om en vecka! Fyfan...

Men det hände inget speciellt i skolan idag, vi satt bara och planerade inför någon speciell dag vi kommer att ha på torsdag då vi 9or kommer att ha olika stationer där 6,7 och 8or kan samla olika poäng och vinna typ 20 kronor i cafeterian vi har, haha! Lite töntigt kanske.

Nu ska jag äta klart, puss.

Förvirrad

Jag vet inte hur jag mår just nu. Det som hände på träningen idag känns inte verkligt över huvudtaget. Jag kan inte förstå att det verkligen hände. Jag vet att du inte läser min blogg men du kommer alltid att finns i mitt hjärta, även när jag blir vuxen och gammal. Du är tacken för vad som kommer hjälpa mig mot en bättre framtid. Jag är dig evigt tacksam.


Jag tänker inte nämna vad som hände idag här i bloggen, iallafall inte nu. Jag kanske gör det någon gång lite senare men det är inte säkert. Måste först få ordning på vissa saker innan jag känner mig "stabil" nog för att förklara allt.

Och någon gång nu inom en snar framtid (kanske 2-3 veckor) så kommer jag försöka skriva ett inlägg om saker som inte änns mina närmsta vänner vet om mig. Då kan jag få reda på vilka som är riktiga vänner och vilka som är falska.


Nu ska jag inte skriva mer så jag tar och säger godnatt. Jag bloggar imorgon innan jag går till skolan. Godnatt, hoppas ni haft en bra dag<3

 


Första skoldagen...

...Var väl helt okej. Vi gjortde inte så mycket, bara satt och fick en massa information om hur året kommer att bli och så fick vi våra scheman och sånt. Sen så fick vi gå hem, så nu sitter jag här. Haha. Funderar på om jag ska ta och spela Sims (som vanligt). Är hungrig också, försöker få tag på mami men hon svarar ju inte -.-


Ska ta och spela nu. Hej!






Usch

Orkar inte gå till skolan! Jag vill inte, jag vägrar! Men jag måste...

Är helt klar och väntar bara för att klockan ska slå halv 9. Medans jga väntar så ska jag försöka fixa bloggen ännu mer, den är inte helt färdig. Fast det kommer den aldrig bli i mina ögon, haha....


Nu ska jag bara äta upp min macka så är jag 100% klar!

Jag bloggar mera senare när jag kommer hem. Ha det så bra allihopa!<3

Trött och seg

Är riktigt trött och seg just nu, så jag har slagit ner mig i soffan och kolla på Glamourama, haha! Har ju inget bättre för mig så varför inte?

Ska också ta och förbereda mig innan skolan börjar imorgon. Kommer kännas jätte konstigt att kommma tillbaka dit efter att inte ha varit där på typ 3 månader. Men det kommer bli kul att se alla små 6or som kommer börja :) Och sen så blir man ju "störst" på skolan ;) Awesome (y)

Nu ska jag ta och dregla över lite kläder på nätet. Puss<3

21/8-10

Idag har jag bara varit och handlat lite. Fick två par wannabe convers (röda och svarta) och sen en rosa hood tröja. Det är väl det jag har gjort idag, ska ta och spela lite sims sen *NÖRD*. 

Idag har jag mått helt okej, men det känns som om det kommer bli sämre mot kvällen. 

 

Har inte så mycket mer att skriva nu, men kanske uppdaterar senare. Puss :* 


Har tråkigt

Hela dagen idag har varit tråkig. Dessutom så har jag inte heller mått bra. Jag vet att jag sa i mitt förra inlägg att jag var glad, men efter det så gick allt åt helvetet. Det är typ alltid så, så fort jag bekräftar eller säger till någon att jag mår bra så blir allt bara dåligt. Aja, nog om det.


Jag hade så tråkigt så nyss gick jag runt och städa huset lite. Haha! Lite random sådär... Har också fixat naglarna. Har bild på andra datorn, sitter vid mammas dator just nu (för min är så jävla seg -.-).

Sitter och väntar på att mami och syster ska komma hem så att man kan få lite mat i sig!

Nu ska jag ta och spela sims, hejsvejs!


God morgon

Ja, jag säger godmorgon för jag vaknade nyss.

Idag är jag glad. Vet inte varför men det känns ganska bra iallafall. Syster ska snart åka till skolan och sen blir det bara jag och pappa här hemma. Kanske kan övertala honom att åka och hyra film? Haha. Men det finns ju inget annat man kan göra, speciellt när vädret är som det är. Ska desutom försöka förberada mig lite mentalt över att börja skolan på måndag. Det kommer bli lite roligt, men ändå inte.

Ska försöka hitta på något annat att göra nu. Bloggar mer senare! :)

fIXAT BLOGGEN

Har fixat bloggen lite, orkade inte ha hel svart, så jag gjorde vitt istället. Måste bara göra en header sen (som jag har sagt i typ 100 år...). Men jag orkar inte göra så mycket mer just nu, tänkte ta och duscha och ta det lungt och kolla på någon film. Tror det kommer bli "The nightmare before christmas", har inte kollat på den på jätte länge!

Men nu tror jag att jag säger godnatt på riktigt, orkar inte sitta vid datorn längre.

Så godnatt allihopa, dröm söta drömmar! Haha.


Hemma

Kom hem för kanske 2 timmar sen. Men i centrum så köpte jag ett par svart och vit randiga tights och en massa skolmaterial. Sen så köpte mami och jag sushi! Gud så gott det var! Har inte ätit det på riktigt länge!

Har inget mer att skriva nu, så jag tar och säger godnatt om det inte blir ett till inlägg lite senare! Puss<3


Centrum!

Väntar på att mamma ska ringa mig och säga till att jag kan åka till centrum! Orkar inte vänta längre.

Tänkte ta och lägga upp en bild på hur jag ser ut för tillfället (oredigerad bild):



Nu måste jag gå. Puss på er!<3

Gratisbio!

Jag tycker att alla här ska bli medlem där! Det är jätte lätt att få presentkort i olika affärer. Man behöver bara samla poäng och sen så har man det där presentkorter inom nolltid! Man kan även vinna biobiljetter!

Bli medlem nu! :D

Föresten...

Jag kommer säkert att ha en massa stavfel nu i min blogg men det får ni ta och leva med, för jag skriver ganska fort så jag tänker inte riktigt på vad det är jag skriver.

Jag har upptäckt en sak...

...Jag typ "älskar" (?) att blogga. Även om jag inte gör det ofta så gillar jag bara att få skriva av mig liksom. Jag kanske inte har så många läsare, men ändå! Det är skönt att bara låta fingrarna flyga runt över tangentbordet och sen kolla upp på skärmen för att se efter vad man har skrivit. Det kanske är lite svårt att förstå på det sättet jag menar, men ni kanske förstår ändå? Jag ska försöka göra denhär bloggen ganska personlig och skriva av mig så ofta jag kan. Jag tvingar inte er till att läsa, så om ni inte tycker om min blogg så är det ju bara att inte läsa den, eller hur? 

Jag kommer börja skriva om mitt mående och hur jag gör för att klara av en enkel vardag. Nu kanske jag låter som något "emo" (skriver så så att ni ska fatta.) när jag skriver så här, men jag har "problem" okej? Jag har hållit det inne tillräkligt länge nu, men nu orkar jag inte mer! Nu ska jag äntligen försöka visa mitt riktiga jag framför mina vänner och familjen. Det kommer bli svårt, men jag ska försöka. Och om mina kompisar börjar undvika mig pga det här, så vet jag att det inte är några riktigt vänner. Har haft tillräckligt många falska vänner.

Nu ska jag ta och lyssna på lite musik och sen kanske gå ut och fota. Ha det bra kära läsare!
   

Update

Har inte orkat uppdatera, men tänkte ta och göra det nu!

Det har inte hänt så mycket egentligen, men ska skriva dom "roligaste" händelserna, haha.

I torsdags så klippte jag mig, det blev ganka kort, men det växer ju ut igen, för jag ville egetligen bara ha bort allt det slitna..

Var hemma hos Rikard i söndags tillsammans med Linnéa, det var riktigt roligt att få träffa dom igen, har saknat dom!

I måndags så började träningen igen. Det var riktigt jobbigt! Funderar också på att sluta på handbollen senare mot vintern, men är inte helt säker på det. Men om jag gör det så kommer jag skaffa gymkort istället och träna själv.

Och igår så färgade jag håret. Jag är fortfarande blond, ville bara ha det liiite ljusare, och sen så ville jag få bort utväxten. Sen efter jag har varit blond nu i sommar så kommer det att bli en ny färg snart ;) Tänker inte säga vilken ännu, men kanske senare, haha!

Sen idag så ska jag bara till centrum och köpa lite skolgrejer, börjar ju skolan på måndag! (vill inte...)
Ska också kolla på lite nya kläder också, så vi får se vad jag kommer hem med sen ;)

Men nu måste jag avsluta det här inlägget innan det blir typ 100 kilometer långt! Men ni får ha det s bra, puss på er! <3 


Kryssning

Snart så åker jag och mamma för att kliva på båten. Så det här kommer nog bli det ända inlägget innan imorgon. Hoppas ni överlever på det? Hahaha, jk.

Måste ta och packa klart nu, men bloggar imorgon<3

I'm back!

Har inte uppdaterat för att jag har suttit och drogat The Sims, haha! *tönt varning*

Men det händer inte heller något speciellt i mitt liv just nu, och så har jag inte mått speciellt bra, så jag har försökt att få ihop mitt liv litegrann. Men på tisdag så ska jag och mamma på kryssning! Längtar! Det kommer bli riktigt mysigt! (för er som inte vet så kan min mamma vara grymt snäll ibland.)

Ska ta och tvätta bort min annsikts mask nu och sen kolla klart på "Life of Brian".

Godnatt <3


(bild från google)


^

Sitter just nu och kollar på tv och försöker få in min f*cking header! Håller på att bli riktigt förbannad på att det inte funkar så ska ta och sluta nu innan jag får ett anfall eller något, haha...

Ska ta och hjälpa mamma att baka nu innan gästerna kommer, så ni får ha det så bra.

Puss på er<3



Kärlek

Kärlek är något som jag aldrig har fått känna av. Då menar jag riktigt kärlek, inte kärlek som man har mellan sina föreldrar, syskon och vänner, utan riktig kärlek där man får höra "jag älskar dig". Jag har varit kär, men har aldrig fått någon respons av den kärleken. Jag har bara varit olyckligt kär, aldrig bara kär. 

Jag undrar bara: när är det min tur? När är det meningen att jag ska få känna känslan av att någon älskar en? 



Torsdag

Jag har inte mått speciellt bra idag heller, men det var bättre när jag fick komma ut ur huset lite. Känner mig näst in till kvävd av att vara i huset för länge, så jag ska försöka ta mig ut lite oftare.

Imorgon så kommer det nog vara tråkigt, eller det är ju bara vad jag tror. Aja, det blir som det blir.

Ska snart gå och lägga mig, är riktigt trött.

Godnatt!

Jag mår inte bra

Jag mår inte bra just nu. Vill bara försvinnna. Orkar inte mer, kännner mig obetydlig. Bortbortbort. Äckliga varelse.


förlåt!

Jag har inte uppdaterat på nästan en vecka! Men jag har inte orkat och inte haft tid, för jag har spenderat mesta dels av min tid till att göra pärlplatttor! Haha. Men det är riktigt roligt, ska ta och lägga upp bilder på dom jag har gjort sen ;)

Imorgon så ska jag träffa Patricia! Har inte sett henne på hela sommarlovet! Har saknat henne jätte mycket! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men något finns det väl att göra :P

Och på fredag kommer min kusin och min moster hit. Det kommer bli lite halv roligt.

Har inget mer attt skriva nu, men uppdaterar mer inder morgondagn (det lovar jag!)

Puss<3

RSS 2.0