Bara för att!

♦ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♦ Dag 2 – Min första kärlek.
♦ Dag 3 – Mina föräldrar.
♦ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♦ Dag 5 – Vad är kärlek.
♦ Dag 6 – Min dag.
♦ Dag 7 – Min bästa vän.
♦ Dag 8 – Ett ögonblick.
♦ Dag 9 – Min tro.
♦ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♦ Dag 11 – Mina syskon.
♦ Dag 12 – I min handväska.
♦ Dag 13 – Den här veckan.
♦ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♦ Dag 15 – Mina drömmar.
♦ Dag 16 – Min första kyss.
♦ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♦ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♦ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♦ Dag 20 – Den här månaden.
♦ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♦ Dag 22 – Det här upprör mig.
♦ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♦ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♦ Dag 25 – En första. 
♦ Dag 26 – Mina rädslor.
♦ Dag 27 – Min favoritplats. 
♦ Dag 28 – Det här saknar jag.
♦ Dag 29 – Mina ambitioner.
♦ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Kännde att jag kanske också borde göra samma sak, eller hur?

Slaggar snart

Ska fixa en lite sak, sen blir det dusch och sen sängen.

Vi får se om jag hinner blogga imorgon bitti, annars så bloggar jag under/efter skolan.

Godnatt!

(Jag vet att det har stått fel i kategorin, men jag har bara glömt bort att ändra det)



Förlåt för inlägget under

Men jag var bara tvungen att skriva av mig. Dessutom, min blogg, mina regler. Jag har inte tvingat er till att läsa, så lämna inga skit kommentarer som jag ändå bara kommer ta bort. Ni behöver inte ödsla eran tid på att läsa det här om ni ändå inte ens kommer säga något snällt.


Hejdå.

~

Måendet är inte på topp just nu, och jag tänker inte fejka något och skriva eller säga att allt är bra. Jag har så länge dolt och ljugit, men inte längre. Jag orkar helt enkelt inte.
Får sån ångest över allt jag gör, om jag gör fel på ett prov, inte klarar av att springa ett varv i spåret på idrotten, säger något helt fel till helt fel person och en massa andra saker. Och jag vill kunna slippa det! Jag vill kunna må som alla andra utan denna jävla mörka ångest! Den fullkomligt äter mig innifrån. 


Jag hatar dig. Jag hatar dig. Jag hatar dig. Jag vill inte se dig, jag orkar inte med dig. Försvinn! Vill bara spy när jag ser dig. Jag förstår inte att du inte fattar det! Du är så jävla korkad och äcklig. Fyfan...

Schniggt



Skulle inte banga på att ha något sånt här på mig! Älskar kläder!

Hemma från skolan

Är hemma nu och sitter och lyssnar på musik. Ska snart fixa lite läxor, sedan blir det tv! Oj vilket intressant liv!

Nej men nu ska jag sjunga lite. Vi hörs senare!<3


Sexy pic!♥


Skola

Sitter i skolan just nu och håller på att skriva en uppsats om Österrike på tyska.

Bloggar mera när jag kommer hem.

Godmorgon!

Nu är jag fixad och klar, ska snart gå och käka frulle och sen rulla mot skolan, sounds nice huh?

Ha en bra dag!

Hemkunskap: Check!

Klar med hemkunskpen! Woho! Fast jag har bara en liiiten sak kvar, men det tar ingen tid alls att göra! Så lättad just nu, och förhoppningsvis kommer jag få bra betyg för det!


Satt nyss och dreglde över lite saker jag hittade på topshop.com. Så mycket snygga saker som har alltså! Ska lätt åka dit efter jul och shoppa upp mina pengar ;)

Men nu ska jag ta och sova, kanske slänger upp ett inlägg imorgon bitti.

God natt! 

Nyårslöften!

Har redan börjat tänka på nyårslöften! Inget jag vanligtvis brukar göra, men i år ska jag det! Och jag tänkte ta och dela det mer er! Roligt va? Haha.


* Gå ner x kilo innan sommaren. Jag tycker själv att jag behöver göra det, och jag tänker göra det oavsett vad andra säger.

* Anstränga mig mera i skolan och på bloggen. Måste få bättre betyg innan gymnasievalen och sånt. Sen vill jag bara he flera läsare helt enklet ;)

* Ändra klädstil. Jag tycker att min stil är ganska så tråkigt, så jag ska försöka att satsa mera på mitt utséende.

Det är iallafall det jag har kommit på än så länge, men det kommer komma mera!

Build God, Then We'll Talk

Epic rubrik, eller hur? Mohaha.

Idag har inte hänt så mycket, varit i skolan som vanligt. Så det finns inget att skriva... BLOGGTORKA!


Jag funderar på om jag ska starta om allting. Asså bloggen och allt. Bloggnamnet är svårt att komma ihåg, och sen så känns det tråkigt att börja om på samma. Men jag har fortfarande kvar min gamla domän jmvb.blogg.se, så jag funderar på om jag ska starta den igen. Vad tycker ni?

För då kommer en helt ny design (ljusare!), mycket bilder och outfits och sånt, sen så ska det bli mycket mera uppdatering. Ska verkligen anstränga mig! Men säg vad ni tycker, har beslutsångest!


Dålig uppdatering, jag vet!

Har inte haft tid att blogga i helgen eftersom jag varit upptagen med att göra matte, hemkunskap och so läxa. Men nu är jag klar med allt! Måste bara finslipa hemkunskapen lite.

Har inte gjort så mycket idag, skulle ha bakat lussebullar med mami, men det gjorde hon själv eftersom jag pluggade... Aja, kommer behövas göra mer snart ;)

Har inget vettigt att skriva, så jag uppdaterar imorgon.

Godnatt.

Jag kommer avlida!

Orkar inte med den här jävla hostan längre! Låter som en gammal gubbe som har rökt i 40 år! Sen smakar det blod i munnen också! Vill inte längre! Hatar allting just nu!

Slut på klagandet för tillfället. Fyller ju år om 2 veckor (den 13:e)! Fast jag måste gå upp klockan halv 6 för att sedan vara med i Lucia tåget i skolan... Men det kanske det är värt? NOT! Hehehe, skojarN^ #1 här asså!

Ja, jag är trött.

Ska bara kolla på lite saker på nätet, sen ska jag krypa i kojs. Hoppas ni har haft en bra lördag!

Xoxo J'

Telefon

Pratar i telefon med underbaraste Linnéa just nu.<3


175:e inlägget

Ska tillbaka till skolan om ungefär en timme. Ska vara med på öppethus och försöka göra klart mina tumvantar. Woho! Om dom blir klara idag så får ni se dom sen :)

Btw, min kamera är helt cp så det är därför det inte finns speciellt mycket bilder... Hoppas på en systemkamera i julklapp! (men troligtvis inte).

Ska sen, efter ha att ha varit i skolan, till tomtenatta nere i Väsby centrum. Amy Dimonde (?) ska ju uppträda! *sarkasm*

Men jag bloggar senare, puss.<3

Skola

Emilia och jag sitter i ett litet enskillt rum på musiken och övar på vårat "framträde". Och resten av klassen står utanför och dansar! Hahah, våran lärare har typ glömt bort oss... Aja, orkar inte dansa idag igen :P


Achooooo!!!

(Nej jag vet inte)

Sitter just nu med Emilia brevid mig. Vi ska egentligen sjunga och spela piano, men hur tror ni att det går? Hehehehe...........

Ska på KU (Kyrkans Unga) ikväll. Filmkväll vettu. Edward Scissorhands!

Bloggar senare.

Jobbigt läge

Jag kommer kanske inte kunna komma in på den linje jag vill!!!!!!

Jag vill gå media/samCybergymnasietOdenplan inne i Stockholm. Men jag kollade på dom senaste intagningsdbetygen och medianen låg mellan 170-190p. Och jag ligger på 105p! Även om jag skulle höja mina betyg i några ämnen så skulle jag bara komma upp i 150p! Seriöst, hata! Så jävla arg/besviken/förbannad just nu! Kommer väl få gå bygg nere i väsby eller något...


                                                                    HATA!!


Angående ett inlägg

I det här inlägget kommer att förklara lite varför jag har en kontaktperson på BUP, och utan att ta upp en massa personliga saker.


Jag har mått piss i typ 3 år nu och tänkte att det faktiskt var dags att göra något åt det. Så mamma tog och ringde till BUP kliniken och "registrerade" mig eller vad man nu kan kalla det. Sen kanske 2 veckor efter det så kom det ett brev till mig där det stod tid och kontaktperson och en massa sånt. Så nu har jag haft kontakt med dom kanske 4 månader bara. Inte speciellt länge då, men ändå. Det har varit en av mina "hemligheter" för jag fick för mig att om jag berättade det för folk så skulle dom tycka att jag var typ någon psykstörd människa eller något. Men dom som inte kan hantera det, dom finns inte för mig.

Än så länge så har det gått bra alltihopa. Och jag gillar hon som jag har som kontaktperson, och det är ju typ det viktigaste. Man kan ju inte prata öppet om hur man mår med någon man verkligen inte tycker om.

Och jag bestämmde mig för att ta upp det här eftersom jag har svårt att prata om sånt här med folk och för att det kanske var dags. Och jag brukade alltid skylla på att jag skulle på läkarbesök när jag var tvungen att gå tidigare från skolan, och det kanske skulle få folk att tro att jag är allvarligt sjuk eller något, som jag verkligen inte är. Nej, jag är inte "attention whore" som bara skirver det här för att få flera läsare eller något sånt, jag skriver det här för att lätta mitt hjärta. Det är jobbigt att gå runt med saker inom sig. Det vet alla. Alla har någon typ av hemlighet som tynger ner dom grovt mycket. 

Och en sak till bara: Det ligger en massa olika saker bakom mitt dåliga mående, men som jag sa precis i början, jag tänker inte gå in på allt eftersom jag inte är redo att berätta allt, speciellt inte så här ofentligt. Om jag ska berätta det så ska jag göra det först och främst inför dom jag älskar och står närmast mig.

Nej nu blev det ett väldigt långt inlägg! Undrar om någon ens orkar läsa det..? Annars var ju allt bara väldigt onödigt... 


Sjuk och har tråkigt

MOBILEN
Namn 14 - Camilla Bring
Flicka eller Pojke? - Flicka
Är ni nära vänner? - Beror på hur man ser det
Har du pratat med personen i telefon? - Ja

Namn 15 - Camilla
Hur länge har ni känt varandra? - Oj, ingen aning, typ.. 3-4 år?
Kan du berätta hemligheter för personen? - Vet inte

Namn 35 - Harald (pappa)
Är hon/han vacker? - Hahaha... Vad fan svarar man på det..?
Känner du honom/henne bra? - Ja
Är han/hon upptagen? - Ja

Namn 50 - Linnéa
Har du sänt personen ett sms? - Ja
Är det en tjej? - Ja
Går personen i samma skola? - Nej

Namn 56 - Mattis
Är ni släkt? -  Ja
Hur är han/hon till sättet? - Sjukt rolig!
Känner du honom/henne bra? - Ja

Namn 93 - Yoella
Har du besökt personen? - Nope
Är han/hon trevlig? - Jodå
Vad börjar hans/hennes namn med? - Y

Namn 122 - Erik
Har du sett personen full? - Nej
Är personen äldre än du? - Nej

Namn 129 - Hanna
Minne av personen? - "Vad sa den ena väggen till den andra? Vi ses i hörnet!"
Har du hennes/hans msn? - Hon har inte msn

Sista namnet
- Yoella
Gillar du henne/honom? - Kompis
Har ni varit tillsammans? - Nej

Vad har du för bakgrund?
Gruppbild från Göteborg
Hur mycket batteri har du kvar?
87%
Vem ringde du senast?
Mami

Vad pratade ni om?
Kommer inte ihåg

Vem ringde dig senast?
Linnéa

Vad pratade ni om?
Allt möjligt

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
Ok det blir bra. Krya på dig - Mami

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Alina

Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
Ska sova.. God natt!

Vad står det i ditt 52:a mottagna sms? 
Tack, just nu är jag inte så sugen på att skriva men kanske sen<3 Vad gör du?<3

Vad står det i ditt första utkast?
Har inga i utkast

Och ditt 5:e utkast?
-

Vad står det i ditt första skickade sms?
A, vi hämtade ut dom nyss :)

Och i ditt första mottagna sms?
Va bra. Då klarade du alltså åldersgränsen?
Vad står det i ditt mottagna sms längst ner på inkorgen?
Går det bra för er?

Har du några sparade medelanden?
Ja

Från vilka?
Richard

Har du något i utkorgen?
Nej

Vad är rekord på snake på din mobil?
Har inte de

Hur många sms har du skickat, samanlagt?
9057 st (Stor smsN^)

Vad står det i dina anteckningar?
Olika saker

Va är ditt mobilnummer?
070 884 38 ** Moahahaha!

Sluta blogga?

Ska jag sluta blogga?
 Har ju ändå ingen som läser den, så varför slösa tid med att skriva till tomma intet?


Design

Ska ta och göra en ny design.

Men nu: Sova.

Godnatt!

SLUT

Sweet
Little
Unforgettable
Thing



Hej Hopp Gummi Snopp

Hallå där kött och blåbär, Sean Banan här! Ehehehehe...

Haha, nej, driver bara. Har tråkigt och vet inte vad jag ska göra. Har inte gjort någonting idag. Spelat Call Of Duty Black Ops typ hela dagen (ÄLSKAR det spelet!!), sen har jag bara gjort tomtar i lera, haha! Men det är bara till mamma, hon har dom som prydnad. 

Imorgon ska jag träffa Linnéa lite fort, för hon är i väsby nu! Sen måste jag göra hemkunskaps uppgifter och prao uppgifter, usch... Sen blir det inget mer tror jag...

Bloggar mera senare, ha det bra! 

Sista dagen

Idag är sista dagen på praon... Vill ju stanna nästa vecka också!

Kommer sluta tidigare idag också, för jag ska på "läkarbesök".

Bloggar senare.

~

Godnatt.


Home

Är hemma nu.


Näst sista dagen

Är på kontoret nu, med en kopp varm choklad i handen. Ganska så chill.

Vet inte vad dagen väntar, men något roligt blir det säker.


Kände mig lite poetiskt just nu, skrev på ett lite anorlunda sätt. Ha-ha-ha.

(Bortsätt ifrån att chill kanske inte är så poetiskt)

5 saker som ni kanske inte visste om mig

Tänkte göra en liten sån lista på 5 saker som ni kanske inte visste om mig. Here we go!


1. Brukar fortfarande spela typ Stardoll och sånna spel på datorn ibland.
2. Jag älskar smycken, speciellt stora ringar och halsband.
3. Hatar dom flesta hiphop låtarna (speciellt dom med Sean Kingston, Jay-Z och såna som dom).
4. Klarar knappt av att gå utanför dörren utan smink.
5. Brukar ha samtal med en tjej från BUP. (Tänkte ta och skriva ett litet inlägg om det sen, men ni behöver inte vara oroliga.)

Nu ska jag sova. Godnatt. Bloggar från kontoret imorgon.

Sweet Dreams.

Nejmen titta!

(Vänstra hörnet)

Vem är inte det, om inte er egna Johanna "Traumatized" Berndtson! Haha!


Igen! Haha, jag vet, man ser inte att det är jag då, men för er som har sett mig IRL vet att det där är jag! Ni vet hur jag ser ut bakifrån! *misstolk*


Jag ÄLSKAR henne! Seriöst!

Nu fick ni iallafall se lite vimmel bilder ifrån Filmfestivalen som hade "premiär" igår.

Har inget med "vettigt" att skriva, så jag bloggar kanske mera ikväll. Puss.


Hahahaha




Hahahaha, så jävla skön i slutet. Jag lovar, den är inte läskig, ni kan kolla på den utan att vara rädda ;)

OMG!

Jag kommer börja gråta!

Kom på att Holly Hunter som är i sverige nu är ju med i en av mina favoritfilmer "tretton"! Och att jag fick "träffa" henne igår! Jag DÖR!!!

Goden Morgen

Är på kontoret nu (ovanligt va?). Vet inte vad vi ska göra ännu, men något blir det säkert.

Föresten, igår hände inte så mycket, vi fick ställa upp en massa glas och sen fylla dom med vin och sen dela ut biljetterna jag hade gjort. Efter det fick vi åka hem. Det var ganska roligt eftersom man fick se en massa kändisar.

TTYL.

Hinner göra ett inlägg

Eller kanske några fler :P Men det beror på när vi ska till biografen och fixa. Vi väntar nämligen på att det ska komma några biljetter tror jag det var.
Hörs senare<3

In till stan

Ska snart åka till stationen. Får skjust idag! (y)

Men jag hinner inte blogga något under dagen eftersom jag inte kommer vara på kontoret. Men jag bloggar kanske ikväll. Fast det beror helt på när jag kommer hem.

Men ha en bra dag så hörs vi senare<3


Finns ju inget att göra!

Det finns inget att göra! Sitter och uppdaterar olika saker, woho! Hahah, nej, tillbaka till arbetet...<3

Jobbet

Sitter på kontoret nu, vet inte vad som ska göras, men snart kommer det väl någon uppgift.

Jo men föresten, vi ska till biogrfaen där filmfestivalen kommer att hållas och fixa i ordning olika saker. Det kommer nog bli bra!

Bloggar senare<3

Dusch&Godnatt

Ska ta och duscha nu, sen blir det att hoppa i säng.

Godnatt!<3


Tjollahopp

Klar! Äntligen! Jag vet, jag tjatar ganska mycket om det men ni anar inte hur tråkigt det var!!

Just nu sitter jag och chattar med någon kille på msn som jag inte har någon aning om vem det är... Roligt va?

Imorgon är det jobb igen, längtar lite men ändå inte. Längtar för att det är roligt att få arbeta där och hålla på med att göra olika ärenden för dom och sånt, men längtar inte eftersom jag måste gå upp kl 6 varje morgon...


Föresten, det här fick vi hålla på med typ hela fredagen:




Dom där biljetterna har jag gjort helt själv! Tänk, alla som kommer komma till Filmfestivalen kommer att få en sån! :D Tillochmed kändisar! I feel speciell ;)


Så många blev det när vi var klara.


Sista kursen!

Sista kursen idag! WOHOO! Känn glädjen! :D

Och jag har inte gjort fotoläxan, hehe, busigt...

Jag tar och bloggar senare när jag kommer hem, för nu måste jag göra mig i ordning för att kunna åka.

By The Way!

Hade besöks rekord idag(igår)!

N I C E


Spider Invation!

(Stavning?)

Huset kryllar fan av spindlar. Och dom inte speicellt små heller!! Typ som en tredjedel av en tarantella (stavning igen?)!!

Nu ska jag iallafall försöka sova. Kanske somnar jag, kanske inte, det får bli en liten surprise.

Godnatt.<3

Inte så tråkigt iallafall...

Utbildningen i kyrkan var faktiskt rolig idag! Men jag var på så pissigt humör igår för jag trodde jag skulle kunnat få liite sovmorgon.

Men imorgon är det (möjligtvis) sista fotokursen!! :D Ni anar inte hur lycklig jag är! Hahahahaha! :D

Nu ska jag sjunga lite och sen vet jag inte vad som kommer hända.<3


Arg, förbannad, allt man nu kan vara

Jag är arg, förbannad, har massa ångest, mår allmänt piss, är trött, kan inte sova, vill inte sova, (vill dö).

Hela min lördag blev förstörd nu pga kyrkan. Visst, jag tycker det är roligt, men inte så roligt att jag vill spendera 6 timmar av min lördag där! Hade ju fan andra planer!!!!!! Är så jävla förbannad nu!!! Måste gå upp vid 7!!!!! VILL INTE!!!!!!! JAG HAR SERIÖST DAMP NU, OKEJ?!?!?!?!?!?!

Kontoret

Sitter på kontoret då. Har precis blivit klar med ett dela på en massa biljetter jag har gjort. Det är det ända jag har gjort idag, roligt va? Haha, men det känns skönt med tanske på vad jag har gjort dom 2 senaste dagarna.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, får nog snart någon uppgift att göra. Kommer för övrigt att lägga upp lite bilder här i bloggen när jag kommer hem.

Puss.

For the first time

Jag har tråkigt. Ska nog duscha snart. Mår inte bra. Eller gör jag det? Jag vet inte. Jag är förvirrad. Jag orkar inte. Hejdå.

God Morgon

Godmorgon Sverige! Haha, nej, skoja lite bara.


Hann inte skriva igåt för jag orkade inte starta datorn på morgonen och sen kom jag hem ganska sent igår. Men det var skit roligt igår! Fick en massa gratis saker. Älskar mitt "jobb"! :D

Men idag är det ett till event i Kista Sience (?) Tower, så kommer nog bli sen idag igen, men det spelar ingen roll :)

Nu måste jag göra mig i ordning, ha det bra<3

Tråkigt

Har tråkigt nu medans jag väntar på att Desperate Housewifes börjar. Ska kanske ta och spela lite sims? Haha...

Men som sagt så kommer jag spendera dagen i Sickla Köpcentrum så det kommer inte bli någon uppdatering under dagen. Inte för att det var någon speciellt bra uppdatering, men det är ju alltid något, eller hur? Och det kommer nog inte bli någon uppdatering på torsdag heller för då är det mobilgalan i Kista Science Tower som jag troligtvis kommer vara med på. Men jag ska iallafall försöka göra ett inlägg innan jag går på morgonen. Lägger kanske upp en liten dagens outfit? ;)

Nej nu spelar jag Sims!

Huj!

Hemgång!

Nu blir det hemgång i det "härliga vädret". Fast det är faktiskt inte lika farligt som i förmiddags.
Men då tar jag kanske och bloggar när jag kommer hem.
Hejpa.

Haha

Kollade nyss att jag har uppdaterar varannan timme, hehe.
Men hade nyss lunch, så jag och Alina gick till donken och käkade. Innan det hade vi gått "vilse" inne i stan för att köpa papper till biljetterna jag hade gjort. Men det gick bra till slut, förutom att vi nu är helt genomblöta och trötta och vill bara hem.
Men imorgon kommer bli en bra dag, för vi ska till Sickla Centrum för att hjälpa till med Tjejgalan (tror jag det hette?) för Goodyear. Så om ni har tid, kom dit! Man kan få en goodibag och sen kan man få smink tips från make-up artister ifrån Make-Up store! Det finns en massa andra saker att göra också! Roliga va? ;)
Nu ska jag återgå till arbetet, ha det bra! <3

Ruuuuligt

Sitter och gör biljetter just nu. Men dom är klara nu (hoppas jag).
P.S. Alina leker spion
Citat: Vill du ha information? Kontakta detta nummer *********

Hej!

Sitter på kontoret nu och gör inget speciellt. Kom nyss hit. Vet inte vad dagen väntar, men något roligt blir det säkert! :)

Vill inte sitta och blogga för mycket så att om tror att jag inte vill vara här eller något sånt :P


Men jag tar och uppdaterar lite under dagen :) Puss

Vid kontoret

Nu är jag vid kontoret och ska precis börja arbeta! Är jätte exsalterad!

(Älskar tids inställda inlägg!)


Dag 1 av prao

Uppe med tuppen idag! Vaknade kl 6 imorse! Så det känns lite konstigt från att vara van vid att gå upp vid 11 till sen att gå upp vid 6. Men jag väjer mig.

Idag så är det någon releas (stavning?) fest för ett spel! Liksom fest första dagen utav praon, hur roligt är inte det? :D Haha.

Nu blir frulle och sen tar jag och går klockan halv 8 :)

Ha en bra dag!

Hemma

Nu har jag kommit hem. Sitter och cammar med ett pervo på msn, haaha! Emilia kanske vet vem jag menar? :P

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, men jag tar och bloggar mera senare isånnafall :)


Delar från mina favorit låtar

It's like forgetting the words to your favorite song
You can't believe it
You were always singing along
It was so easy and the words so sweet

Two jumps and a week
I bet you think that's pretty clever, don't you boy
Flying on your motorcycle
Watching all the ground beneath you drop
Kill yourself for recognition
Kill yourself to never ever stop
You broke another mirror
You're turning into something you are not

And they rise in the morning
And they sleep in the dark
And even though nobody's looking
She's falling apart


Graven

Ska snart åka till min farfars grav och tända ljus. Vet inte riktigt vad jag kommer göra idag. Blir antagligen bara att vara hemma och pyssla eller något...

Föresten, jag tänkte ta och fota sakerna jag har gjort som ni inte har sett, det kanske inte är så intressant, men vem vet? Kanske finns någon lite själ där ute som gillar det.

Nu ska jag fixa håret, bloggar mera när jag kommer hem.



Ojojoj, snacka om gammal bild! :o

God Natt

Jag hade skrivet ett inlägg imorse men det las aldrig upp för att internet dampade då det försvann.

Men nu skriver jag iallafall!
Kollar på The Bid Bang Theory just nu. Ett av mina favoritprogram faktiskt! Något ni inte visste om mig va? ;)

Nu ska jag kolla klart och säger god natt.

God Natt!


Seg dag

Idag har varit en otroligt seg dag.

Vaknade vid 12 ungefär men ville sova mycket längre men fick inte... Sen så har jag varit på pissigt humör hela dagen och ska snart på den j*vla f*tt fotokursen. VILL VERKLIGEN INTE!!! Och nej, jag får inte sluta för vi har betalat över 1000:- för det...!!!!!! *damp*

 

Jag har tråkigt och lyssnar på musik. Nu ska jag gå och dö, hej.


Bio!

Idag var jag på bio igen. Med Ida. Vi såg Paranormal Activity 2! Den var sjukt bra! Måste köpa filmerna sen! Och jag hoppas lite att det ska komma en 3a men den har ju typ inget att handla om i sånna fall..?

Aja.

Och jag skiver nu efter som jag inte hann blogga när jag kom hem, och nu kan jag inte sova så varför inte liksom? ehehe...


Jag har tråkigt, så sitter och tittar på ett gammalt Simpsons avsnitt som jag har sett typ 200 gånger...

Ha det bra.

Idag...

... så var jag i Kista centrum med pappa och kollade på lite saker och gick sedan på bio. Vi såg Toy Story 3, haha! Den var bra :)

Och imorgon så kanske jag ska på bip med Ida och kolla på Paranormal Activity 2 :D Längtar efter att få se den alltså! Och tänk att se den på bio med riktigt högt ljud och allt! Haha!


Ska snart käka middag, men just nu håller jag på att lyssna på musik (Nähä?!) och instalerar The Sims på mammas dator, haha. Blev så sugen på att spela det efter att jag såg reklamen för The Sims 3 på tv nyss.

Bloggar senare.

RSS 2.0