Good night my beloved readers

Kände för att blogga. Har inget bättre för mig (ja, ni borde tycka synd om mig...).
Idag hände inget speciellt. Var bara i skolan och tråkade. Hade ett 2 timmar långt prov idag i svenska. Inte så nice... Men det gick väl rätt så bra ändå tror jag..!

Imorgon så fyller min pappa år! Grattis pappa<3
Sen så blir det att träffa Emila, Anthon och Mathias. Vet inte vad som händer, men det blir nog kul..!

Bloggar kanska lite imorgon. Nu blir det sängen, är redigt trött. Godnatt!

Oh Sunny Day!


Jag just nu.

Härligt väder ute! Sitter och lyssnar på musik på altanen och ska börja läsa snart. Måste läsa ut en bok på 364 sidor tills nästa vecka.. Wish me luck!


Is This The Way It's Supose To Be?

Vad är värst?
Att vara älskad men inte kunna älska
Eller att alltid vara ensam?
Jag letar efter något bekant i ditt ansikte
Drar med ett finger längs dina linjer
Jag vill drunkna i hålet i din kind
Och jag vill krossas mot din famn
Men det blir aldrig som man vill
Vi reser oss upp och går skilda vägar
Du kanske ser dig om
Det gör inte jag
Det är ingen idé att gå baklänges



~

~TVINGAR INGEN TILL ATT LÄSA~


Jag känner inget längre. Kroppen är helt bedövad. Det känns bra på något sätt.. Att slippa känna allt.
Men något som fortfarande finns kvar är den lilla rösten i mitt huvud som bara maler på. Den som aldig håller tyst. Den som man önskar skulle hålla käften, men som inte kan. Den som man lyssnar på men som man borde ignorera.
Allting är för mycket. För mycket att ta in och hantera. Allt kommer som vågor som slår omkull en, som gör att det tar en evighet att resa sig upp. 

Jag vill fortsätta skriva, men vill inte tvinga folk till att läsa. Det finns kanske inte någon som bryr sig om att läsa, men jag vet att det finns någon som läser allt jag skriver. Vet inte vem, men någon finns det alltid. 

Nu ska jag "sova" . Hej.


Another Sleepless Night

Kan inte sova. Är inte trött... Fast det är inte så ovanligt.
Gjorde något busigt nyss, hehehe..........

Har inget vettigt att skriva, men kände bara för att skriva något, har inte skrivit på ett tag.. Så det kanske var dags för det nu?


Explain It To Me

Jag tänkte börja blogga igen. Eller i alla fall försöka. Och så ska jag undvika att skriva så mycket depp-inlägg.. Men det har inte varit någon bra vecka för mig, så ni får ha lite förståelse för det. Det kommer nog komma upp något depp-inlägg, men alla har ju sina nedgångar, så är det bara.

Men  i alla fall. Sitter och lyssnar på musik nu. Ska kolla om mamma har lust att spela lite kort med mig. Har inget bättre för mig. Sen så blir det att städa då Emilia, Ida och Lova kommer komma till mig imorgon innan det blir feeeeeeeeeest. Är redan riktigt taggad! Har planerat outfit och allt! Hoppas bara att allt går som planerat. Kommer nog komma upp lite bilder och sånt här.

Nej nu ska jag gå och göra något annat, kanske bloggar senare. Det får vi se.


~

Jag vill bara att du ska veta att jag inte anklagar dig för någonting. Jag förstår varför. Det gör jag. Men det är så jävla svårt just nu. Det är så jävla jobbigt för mig att veta att du aldrig kommer kunna svara när jag ringer, när jag smsar. Jag sitter och väntar och väntar på att du ska logga in på msn, men det gör du aldrig.
Jag saknar dig. Jag saknar dig så jävla mycket. Jag vill att du ska vara här nu. Jag behöver prata med dig. Du förstår mig.
Men det jag vill säga är att jag inte anklagar dig för något. Jag förstår dig. Jag hoppas bara att du har det bättre där du är nu. Jag tänker på dig.

R.I.P 11/4-11


Helvete

Det har hänt så jävla mycket just nu, så jag orkar inte blogga. För er som vet, ni borde ha förståelse för det.. Och för er som inte vet, (som jag inte vet vilka som är) behöver inte veta något, elller i alla fall inte nu. Delvis för att jag inte orkar ta upp det och sen för att det inte angår er. Ta det inte personligt, men det är bara så det är.

Jag tar då en paus, men uppdaterar när jag orkar. Ha det så bra så länge.



Let Love Bleed Red

Hello. Sitter och är på ett väldans bra humör för tillfället! Känner mig otroligt glad, vilket är väldigt konstigt med tanke på vilken j*vla dag det har varit.

Jag tyckte att dagen började bra, med lite sovmorgon och sånt, och sen så tyckte jag att skoldagen slutade bra för att jag slapp tyskan! Så jag hann hem och byta strumpbyxor, för det hade gått hål i mina som jag hade i skolan... Så jag gick hem och gick sen till bussen. Skulle på KBT idag för er som inte kom ihåg.
Men sen så var tåget lite försenat, inte mycket, typ bara 5 minuter, så det var lungt. Men sen när jag kom till Häggvik så slutade tågen att åka. Jag blev skitsur! Det var tydligen strömavbrott mellan solna och älvsjö, så man fick inte åka längre... Så det var ju typ 100 pers som skulle hem, så alla bussar var proppfulla.. Men som tur var så har jag en underbar pappa som kunde komma och hämta mig. Kom 1 timme försent till mötet... Inte så roligt..
Jag hade sett fram emot det hela veckan... Men men, som tur är så är det ju en massa gånger kvar, haha!

Nej nu slutar jag skriva, blev ett långt inlägg nu. Men kände bara att jag behövde skriva det.

Godnatt allihopa!

I Find It Kind Of Funny

Guuuuud vad jag är trött..! På vägen hem ifrån Sollentuna så somnade jag i bilen.. Jag märkte inte änns att jag somnade :O Helt plötsligt så vaknade jag bara till, och sen dess så har jag haft stora problem med att kunna hålla min ögon öppna.. Hm.. Blir väl tidig säng gång idag. Passar bra tycker jag. Har ju även lite sovmorgon imorgon. Nice.

Jag vet att jag har blivit dålig på att lägga upp bilder och sånt, men jag har bara inga roliga att lägga upp.. Eller jo, några som jag har på mobilen, men dom vill inte flyttas in i datorn! Skit sur... Men jag ska lyckas med det, sen så får ni se dom!


Where Is My Mind?

With your feet in the air, and your head on the ground.
Tried it, tripped and fell.
Your head will collapse, if there's nothing in it.
And you will ask yourself:

Where is my mind?


Uppsats

Sitter och skriver uppsats just nu. Inte så roligt.. Men är snart klar och då kommer allt att ordna sig! Fast sen har jag bara typ en miljon andra saker att göra också... Menmen... Bara ungefär 13 veckor kvar! Om man tar bort alla lov och sånt! Åh så härligt!

Kommer att försöka skriva lite mera och sånt nu idag, fast vi får se vad jag hinner, måste plugga först i alla fall.

Men jag skriver ett inlägg senare!

Det regnar!

Älskar när det regnar! Så himla mysigt..! Tycker inte ni det? För då kan man bara sitta hemma och kolla på film och ha det bra. Sitter och funderar på om jag ska ut och ställa mig i regnet ett tag.. Haha, konstig?

Var på läger i helgen, därav ingen uppdatering. Men jag vet inte om jag kanske hade sagt det eller inte? Kommer inte ihåg.. Men det är så det är.
Så helgen blev väldigt lyckad! Fast hade gärna velat ha andra konfirmander där.. Dom som var där gick i 6-7an.. Inte så roliga att vara med.. Men ledarna var som bästa som var där! Saknade bara Sofie.. Om hon också hade varit med så hade allt varit toppen!

Sitter hemma själv.. Och lyssnar på musik.. Men nu tror jag faktist att jag går och ställer mig i regnet ett tag!

 Shululu!


RSS 2.0